17 C
İstanbul
KategorilerDramAlev Alev 3. Bölüm - Cemre, Çelebi'den Kaçabilecek mi?

Alev Alev 3. Bölüm – Cemre, Çelebi’den Kaçabilecek mi?

Bu yazıda Alev Alev 3. bölümde neler yaşanacağını konuşalım. Dizi süreyi tutturmak için eklenen gereksiz sahnelere rağmen şu an için gayet güzel ilerliyor… En azından aşk ve ihanet çıkmazından sıkılanlar için iyi bir alternatif sunuyor. Bu arada orijinal yapımdaki heyecan ve dizi atmosferi maalesef diziye tam olarak yansıtılamıyor ama bu haliyle bile sıra dışı ve güzel ilerliyor diye düşünüyorum.

Tomris, Çiçek’i neden kaçırdı?

Doktor Tombis’in Çiçek’i neden kaçırdığı ikinci bölümde netleşmeye başladı ancak üçüncü bölümde tüm resmi görme şansımız olacak. Tomris’in Çiçek’e neden ısrarla “Artık tek şansın benim…” dediği de daha iyi anlaşılacak.

Görünüşe Tomris torununu annesiz bırakmak istemiyor ve Çiçek’i bu yüzden hastaneden kaçırdı. Ancak olay tam olarak bundan ibaret değil… Hatırlarsanız bölüm boyunca birkaç kez Tombis’in telefonu çalmış ve ekranda Bülent ismi belirmişti.

Bülent, yangında ölen Şimal’in eve pek uğramayan sorumsuz ve herkesle düşüp kalkan kocası… Şimal’le evli ama muhtemelen işi başka şehirde veya başka ülkede… Ya da öyle olmasa da sonuç olarak evine pek uğramıyor.

İlerleyen bölümlerde Tomris’in ağır bir hastalığı olduğu ortaya çıkacak. Pek uzun bir ömrü kalmadı. Tombis’in kızı Şimal öldü. Eğer kendisi de ölürse hem tüm varlığı Bülent’e kalacak hem de küçük çocuk Atlas savunmasız duruma düşecek.

Tombis, Çiçek’le bir anlaşma yapmak istiyor. Ona, Şimal’in yerine geç teklifinde bulunacak. Hem Atlas’a annelik yap hem de saygın ve zengin bir kadına dönüş teklifini yapacak…

Çiçek önce bu teklifi kabul etmeyecek ancak hem Ali’nin yanan yüzünden ötürü kendisini artık sevmeyeceğini düşünmesi ki Ali onu görünce tanımamış ve yüzünü çevirmişti hem de tekrar ziyaretine gelecek Rüya’nın bile kendisini tanımaması onun kararını değiştirecek.

Bu arada Atlas Çiçek’in annesi olmadığını hemen anlayacak; ancak zeki bir çocuk olan Atlas bunu Çiçek’ten başka kimseyle paylaşmayacak. Atlas ve Çiçek başlarda biraz zorluk yaşasalar da bir süre sonra iyi anlaşmaya başlayacaklar.

Ancak Şimal’in iğrenç kocası ki Bülent son derece itici birisi olarak çıkacak karşımıza, onun gelişi işleri biraz değiştirecek. Biraz değil epey değiştirecek aslında ama bundan diğer yazılarda bahsedeyim.

Alev Alev 3. bölümde neler olacak adlı videonun tamamını 25. Kare Youtube kanalından seyredebilirsiniz.

Son Eklenenler

En Popüler

Şeytan’la Bir Gece Geçirmek İster misiniz?

0
1970'lerde geçen Late Night with the Devil- Şeytanla Bir Gece, gece geç saatlere kadar yayınlanan bir talk şovda yaşanan korkunç olayları anlatıyor. Talk şovun...

Açlık Oyunları Kuşların ve Yılanların Şarkısı- Orijin Hikayesi

0
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes- Açlık Oyunları Kuşların ve Yılanların Şarkısı, serinin (sonradan yazılan) aynı isimli ön kitabına dayanıyor ve...

Merakla Beklenen Film Paranoya’nın Çekimleri Başladı

0
Yılın merakla beklenen, iddialı filmi Paranoya sete çıktı. Onur Buldu’nun canlandırdığı Muntazam adlı bir gazetecinin paranoyası nedeniyle başına açtığı komik ve tuhaf işleri konu...

Russell Crowe’ın Yeni Filmi Sleeping Dogs

0
Russell Crowe'ın başrolünde yer aldığı; suç, gerilim ve gizem etiketlerine sahip Sleeping Dogs, alzheimer hastası olan eski bir cinayet masası dedektifinin (Russell Crowe) bir...
spot_imgspot_img
0BeğenenlerBeğen
1,315TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

İlgili Makaleler

YORUM YAPABİLİRSİNİZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img