10.4 C
İstanbul
En YenilerBu Ayın AnalizleriSadakatsiz 7. Bölüm - Neler Yaşanacak?

Sadakatsiz 7. Bölüm – Neler Yaşanacak?

Bu yazıda Sadakatsiz 7. bölümde neler yaşanacağınız konuşalım. Bir önceki videoda Volkan ve Derin’in Tekirdağ’a sağlam bir dönüş yaptığını söylemiştim. Bu bölümde Asya’nın Volkan’la boşandıktan sonra iki yıl sonra düzene giren hayatının tekrar darmadağın olmaya başladığını göreceğiz.

Volkan’ın Asya’yı geride bırakamadığını, bu yaşadıklarını bir gurur meselesi yaptığını, kimseye hatta Derin’e bile fark ettirmeden ve onu da kandırarak Asya ile deli gibi uğraşmaya başladığını ve bunu planlı bir şekilde yaptığını göreceğiz. Yani her şey çok fena karışacak.

Volkan’ın bu hamlelerini beklemeyen onlara hazırlıksız yakalanan Asya en azından bu bölüm için bir şaşkınlık ve savunma hali yaşayacak.

Şimdi yaşanacak olaylara kısaca göz atalım.

Asya Yalnızlığı Yudumlamaya Başlayacak

Volkan’la olan savaşları sonrasında Asya yalnızlığı tercih etmişti ve hayatında oğlundan başka kimse yoktu. Toz duman dağılınca Asya ne kadar yalnız kaldığını hissetmeye başlayacak. Bahar ve Mert ikilisi Asya ile konuşmayı kesmiştir. Derya zaten ikiyüzlü ve sahtekar tavırlarına devam etmektedir. Sonuç olarak Asya yapayalnızdır ve oğlu ergenliğe girdiği için onun fevri davranışları ve çıkışları olmaktadır ve Asya’nın onunla da arası çok iyi değildir. İşte böyle bir atmosferde Volkan Asya’nın hayatın müdahalelere başlayacak.

Volkan’ın Ali Üzerinden Gerçekleştireceği Hamleler

Bu bölümde Vollkan okul çıkışında oğlunun karşısına çıkacak ve sonra onu özlediğini söyleyen görünüşe göre masumca konuşmalarla kendi hayatına ve yeni görkemli evlerine çekmeye çalışacak. Ali’yi evde verilecek hoş geldin partisine davet edecek. Anne’ne söylemene gerek yok. Orası babanın evi falan diyecek.

Artık şu netleşecek. Volkan gerçekten karaktersiz birisi. Ali’yi sevdiğini düşünmüştük önceki bölümlerde ama artık onun Ali’yi sadece Asya’yı hırpalamak için bir piyon olarak kullandığı ortaya çıkacak. Oğluna karşı içinde sevgi var mıdır yok mudur bilinmez ama onu aşağılık oyunlarına alet edecek.

Sadakatsiz 7. bölüm anlatımının tamamına 25. Kare Youtube kanalı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Son Eklenenler

En Popüler

Constellation 8. Bölüm İncelemesi ve Teoriler

0
Noomi Rapace'ın rol aldığı, Apple TV'nin gizem dizisi Constellation 8. bölümle birlikte her ne kadar bazı soruları yanıtlasa da yanıtsız sorular bırakmayı da tercih...

Ünlü Oyuncu Al Pacino 83 Yaşında

0
Al Pacino, tam adıyla Alfredo James Pacino, 25 Nisan 1940’ta New York City, New York’ta doğmuş Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Al Pacino, Amerikan...

The Three-Body Problem Dizisi- Gizem Meraklıları İçin

0
Netflix'te yayınlanan The Three-Body Problem- Üç Cisim Problemi dizisi, Liu Cixin’in Hugo Ödüllü roman üçlemesinden uyarlanmış bir bilim kurgu ve psikolojik gerilim dizisi. Dizi,...

Halo 2. Sezon Final İncelemesi

0
Halo'nun 2. sezonunun sonu Master Chief'in hikayesini oldukça ileriye taşıdı. Master Chief, Makee, UNSC ve Covenant'ın kaderi Halo yüzüğünün etrafında birleşti ve dizinin 2....
spot_imgspot_img
0BeğenenlerBeğen
1,315TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

İlgili Makaleler

YORUM YAPABİLİRSİNİZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img