17.5 C
İstanbul
KategorilerSinema HaberleriÜnlü Oyuncuların Yer Aldığı House of Gucci Geliyor

Ünlü Oyuncuların Yer Aldığı House of Gucci Geliyor

House of Gucci; Lady Gaga, Al Pacino, Jared Leto, Adam Driver ve Salma Hayek gibi önemli isimleri bir araya getiren bir suç ve drama filmi.

Film, Gucci ailesinin varisi Maurizio Gucci’nin eski karısı Patrizia Reggiani tarafından öldürülmesine kadar giden olayları ve sonrasında yaşananları anlatıyor. Bilindiği üzere Gucci, dünyanın en ünlü, en prestijli ve tanınmış moda markalarından birisi olarak kabul ediliyor.

Maurizio Gucci ve Patrizia Reggiani 1973’te evlenmişlerdi. Bu ikilinin Allegra ve Alessandra adında iki kızı oldu. 1985 yılında, markanın kurucusu Guccio Gucci’nin torunu Maurizio, karısını daha genç bir kadın için terk etti ve çift, altı yıl sonra resmen boşandı. Ancak, 1995 yılında, iş adamı, ofis binasının dışında bir tetikçi tarafından vurularak öldürüldü. İki yıl sonra, Patrizia tutuklandı ve daha sonra eski kocasının öldürülmesi için ödeme yapmaktan suçlu bulundu. Tutuklama ve ardından gelen yargılama aşaması, Gucci markası moda dünyasında çok önemli bir figür olduğu için medyanın ilgisini çekmiş ve davanın tüm detayları didik didik edilmişti.

Hangi Oyuncu Hangi Rolde?

Filmde Lady Gaga ve Adam Driver, Patrizia Reggiani ve Maurizio Gucci ikilisini canlandıracak. Jared Leto ise Maurizio’nun aynı zamanda aile şirketinde çalışan kuzeni Paolo Gucci’yi canlandırıyor. Görüntülere yansıdığı kadarıyla bu oyuncu yarı kel bir kafa ve bıyık ile gerçekten büyük bir değişim geçirmiş.

Al Pacino, Paola’nın babası Aldo Gucci’yi canlandırırken, Jeremy Irons, Maurizio’nun babası Rodolfo Gucci rolünü üstleniyor. Al Pacino, Paola’nın babası Aldo Gucci’yi canlandırırken; Jeremy Irons, Maurizio’nun babası Rodolfo Gucci rolünü üstleniyor.

Çıkış Tarihi

Filmin ilk çekimleri Şubat 2021’in sonlarında Roma’da başladı. Daha sonra İtalya’nın Floransa, Como Gölü, Milano ve İtalyan Alpleri gibi yerlerde devam etti. Filmin prodüksiyonu Mayıs ayı başlarında tamamlandı. House of Gucci 24 Kasım 2021’de sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

Gucci Ailesi Film Hakkında Ne Düşünüyor?

Gucci’nin şu an hayatta olan büyükleri filmi desteklerken, Maurizio’nun ailesinin bazı üyeleri filme açıktan destek vermiyor. Maurizio’nun kuzeni Patricia Gucci, Associated Press’e, “Kar elde etmek, Hollywood sisteminin gelirini artırmak için bir ailenin kimliğini çalıyorlar. Ailemizin bir kimliği var, mahremiyeti var. Her şeyi konuşabiliriz ama aşılamayacak bir sınır var.” demişti.

Reggiani, Gaga’nın filmde onu canlandırması hakkında da birden fazla açıklama yaptı. 2021’in başlarında aktrisin bu filmde kendisini yer almasının canlandırmasının heyecan verici olduğunu dile getirmişti. Ancak Gaga’nın çekimler başlamadan önce onunla görüşmediği için rahatsız olduğu biliniyor. Ünlü İtalyan haber servisi Reggiani, Agenzia Nazionale Stampa Associata’yla (ANSA) yaptığı bir söyleşide “Bu ekonomik bir mesele değil. Filmden bir kuruş bile almayacağım. Bu bir sağduyu ve saygı meselesi” ifadelerini kullanmıştı.

Son Eklenenler

En Popüler

Şeytan’la Bir Gece Geçirmek İster misiniz?

0
1970'lerde geçen Late Night with the Devil- Şeytanla Bir Gece, gece geç saatlere kadar yayınlanan bir talk şovda yaşanan korkunç olayları anlatıyor. Talk şovun...

Açlık Oyunları Kuşların ve Yılanların Şarkısı- Orijin Hikayesi

0
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes- Açlık Oyunları Kuşların ve Yılanların Şarkısı, serinin (sonradan yazılan) aynı isimli ön kitabına dayanıyor ve...

Merakla Beklenen Film Paranoya’nın Çekimleri Başladı

0
Yılın merakla beklenen, iddialı filmi Paranoya sete çıktı. Onur Buldu’nun canlandırdığı Muntazam adlı bir gazetecinin paranoyası nedeniyle başına açtığı komik ve tuhaf işleri konu...

Russell Crowe’ın Yeni Filmi Sleeping Dogs

0
Russell Crowe'ın başrolünde yer aldığı; suç, gerilim ve gizem etiketlerine sahip Sleeping Dogs, alzheimer hastası olan eski bir cinayet masası dedektifinin (Russell Crowe) bir...
spot_imgspot_img
0BeğenenlerBeğen
1,315TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

İlgili Makaleler

YORUM YAPABİLİRSİNİZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img