12.9 C
İstanbul
En YenilerBu Ayın AnalizleriHekimoğlu 29. Bölüm - Neler Yaşanacak?

Hekimoğlu 29. Bölüm – Neler Yaşanacak?

Bu yazıda Hekimoğlu dizisinin 29. Bölümünde neler yaşanacağına bakalım. Bir önceki bölümde Mehmet Ali’yle beraber karantinada bulunan Murat isimli adam tüm çabalara rağmen ölmüştü. Bu bölümde Mehmet Ali’nin onunla aynı sonu paylaşıp paylaşmayacağı ortaya çıkacak. Önceki bölüm gerçekten çok heyecanlıydı. Bu bölüm çok daha heyecanlı geçecek.

Otopsi Talebi

Bölümün hemen başında Hekimoğlu, İpek’ten ölen adamın otopsisi için izin almaya çalışacak. Amacı adamın beyninden küçük de olsa bir örnek almaktır. Ancak hastanenin detaylı otopsi için yeterli donanımı olmadığı için otopsi başka bir hastanede yapılacaktır. Onlar almaya gelene kadar ceset hastanede bir yerde koruma altına alınacaktır. Hekimoğlu tüm çabalarına rağmen cesede biyopsi yapmayı başaramayacak.

Bu arada İpek, otopsi sonuçlarının üç gün içerisinde geleceğini söyleyecek ama Hekimoğlu sadece 36 saatlerinin kaldığını ifade edecek.

Görme Kaybı

Bu bölümde ölen hastanın yaşadığı görme kaybını Mehmet Ali de yaşamaya başlayacak. Hekimoğlu ona İpek’ten habersizce adamın beyninden örnek alması için buz kıracağı ve çekiç verecek. Yani ona lobotomi yapmasını isteyecek. Mehmet Ali bunu kabul edecek. İpek bu işlemi durdurmak için uğraşırken Mehmet Ali lobotomiyi adamın beyni yerine yatağa uygulayacak.

Mehmet Ali’nin durumu önceki adamla aynıdır. Gözleri fiziksel olarak iyidir ve o gördüğünü sanmaktadır. Sorun beyinle alakalıdır.

Her Şey İçin Tedavi

Hekimoğlu ve diğerlerinin yapacağı toplantıdan her şey için tedavi kararı çıkacak. Bakteriler, virüsler, toksinler, mantarlar, parazitler… akıllarına ne gelirse hepsi için tedavi uygulanacak ve bu kadar ilacı karıştırmanın oluşturacağı toksit etkileşim bile göz ardı edilecektir.

Mehmet Ali kendisine verilen ilaçları eliyle kontrol ederek kendisine her şey için tedavi uygulandığını anlayacak. Başta itiraz etse de sonunda ilaçların hepsini birden alacak.

Deney Faresi

Hekimoğlu ise adamın evine tekrar giderek biyopsi için orada ölmüş bir hayvan arama kararı alacak. Oraya ulaştığında Mehmet Ali’yi arayacak ve oraya gittiği zaman attığı adımları tek tek öğrenecek. Bu sırada elinde bir deney faresi olacak. Onun Mehmet Ali’nin dokunduğu yerlerde dolaştıracak ve sonunda onu bir kafesin içerisinde Orhan’la beraber yaşadığı eve bırakacak. Web kamerası üzerinden fareyi hastaneye döndüğünde bile gözlemleyecek. Hatta klinikte hasta tedavisi yaparken bile bir gözü farede olacak.

Bu arada farenin temiz bir tıbbi geçmişi vardır. Hekimoğlu türlü türlü antibiyotikler verilmiş fareleri değil temiz bir fareyi seçmiştir. Aslında onun bu seçimi yani farenin temiz oluşu ama ilerde göreceğimiz üzere hastalık kapmaması onlara hastalığı yavaşlatmaları için bir fırsat verecek. Çünkü enfekte olan Zeynep de hastalanmayacak. Buradan hareketle bir sonuca ulaşacaklar ama bu geçici bir çözüm olacak.

Tedavi İşe Yaramaya Başlayacak Ancak…

Bu arada Mehmet Ali’nin gözleri kısa sürede eski haline dönecek. Uygulanan tedavilerden birisi işe yaramıştır ama soru şudur: Hangi tedavi? Bu arada Mehmet Ali’nin kan tahlil raporları tedavinin onun pankreasını öldürmeye başladığını ortaya koyacak. İlaçların toksit yan etkileri buna neden olmaktadır.

Hekimoğlu 29. bölüm anlatımının tamamını 25. Kare Youtube kanalından seyredebilirsiniz.

Son Eklenenler

En Popüler

Gizem Filmi The Fare Final Anlatımı

0
The Fare, D.C. Hamilton tarafından yönetilen 2018 yapımı psikolojik gizem filmi. Hikayemizin kahramanız bir tür zamansal döngüye hapsolmuş bir taksi şoförü. Harris isimli bu...

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık | Ceasar’ın Anısına

0
Wes Ball'ın yönettiği; aksiyon, bilimkurgu ve macera etiketlerine sahip Kingdom of the Planet of the Apes- Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık yeni bir üçlemenin ilk...

Challengers | Böyle Olur Zendaya’nın Rekabet’i

0
Luca Guadagnino'nun yönettiği romantik ve spor etiketlerine sahip Challengers'da Zendaya, gençlik yıllarından itibaren tanıdığı tenisçi arkadaşları Art (Mike Faist) ve Patrick (Josh O'Connor) ile...

Melissa Barrera’nın Yeni Filmi Abigail | Kafesteki Kim?

0
Abigail; kısa yoldan zengin olmak isteyen altı kişilik bir ekibin 12 yaşındaki bir kızı kaçırması sonrasında yaşananları anlatıyor. Gizemli organizatör Lambert'ten (Giancarlo Esposito= Breaking...
spot_imgspot_img
0BeğenenlerBeğen
1,315TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

İlgili Makaleler

YORUM YAPABİLİRSİNİZ

spot_imgspot_img