9.2 C
İstanbul
KategorilerDramNetflix Filmi Nowhere Final Anlatımı

Netflix Filmi Nowhere Final Anlatımı

Netflix orijinli İspanya filmi Nowhere (2023), kıtlık nedeniyle katı protokoller uygulayan ülkelerinden kaçmaya çalışan Mia’nın hikayesi. Erkek arkadaşı Nico ile birlikte daha güvenli sulara giden bir nakliye konteynırının içinde hayata tutunmaya çalışan Mia hamiledir.

Nowhere filminin sonunda ne yaşandı?

Filmdeki en büyük gizemlerden biri, Mia’nın filmin başında Nico ile birlikte referans verdiği birinin etrafında dönüyor. Mia konteynerin içinde ona şöyle diyor: “Ya yaşıyorsa ve biz onu geride bırakıyorsak?” Ancak Nico onun kaçırıldığını ve öldüğünü söyler.

Görünüşe göre Uma Mia’nın diğer kızı. Rejim yönetimi devraldığında Mia ve ailesi kendilerini evlerine kilitlerken Nico onlara yiyecek almak için dışarı çıkıyordu. Mia, oynayacak yeterli yeri olmadığı için bir gün Uma’nın oyun oynaması için dışarı çıkmasına izin verdi. Bunu yaparken yetkililer tarafından götürüldü ve öldürüldü.

Şiddetli fırtınanın ardından Mia kendini denizin ortasında yapayalnız bulur. Telefonu çalışmıyor ve elinde minimum miktarda malzeme var. Başka bir telefonu var ama pin kodunu bilmiyor. Ancak bir çakı buluyor ve onu diğer kutuları açmak için kullanıyor. Mia kutularda plastik öğle yemeği kutuları, kulaklık kabloları, içki, bazı aletler ve bant buluyor.

Bir süre sonra Nico’nun da hayal hayatta olduğunu öğreniyoruz. Bataryası bittiği için daha erken arayamamış. Sürücünün onları sattığını ve şehir sınırlarının dışında bıraktığını söylüyor. Nico her ne kadar Mia’ya yetişeceğini düşünse de ne yazık ki konteyner denize düşmüş durumda ve görünüşe göre ona ulaşmanın hiçbir yolu yok.

Ancak filmin ilerleyen kısımlarında Nico tekrar telefon eder ve bir sonraki gemiye binmeyi başardığını ancak vurulduğunu ve çok kan kaybettiğini anlatır. Mia’nın doğum yaptığı ve bebeğiyle birlikte denizde hayatta kaldığı göz önüne alındığında, son nefesleriyle iletişim kuruyorlar. Vedalaşarak konuyu kapatıyorlar ve Mia, partnerinin kaybının acısını yaşamak zorunda kalıyor.

Mia, çakısını ve matkabı kullanarak çelik tavandan dışarı çıkmayı başarıyor. Mia, bebeği Noa’yı (büyükannesinin adını almıştır) yanında tutarak konteynerin üzerinde hayatta kalmayı başarır. Yağmurdan tatlı su almayı başarıyor ve kendine bir ağ yapıp çiğ çiğ yiyeceği balıkları yakalıyor.

Filmin sonlarına doğru bitkin olmasına ve neredeyse boğulmak üzere olmasına rağmen hayatta kalan Mia’yı rastgele bir tekne alır. Noa da hayattadır ve Mia balıkçılar tarafından hayata döndürülür. Mia görünüşe göre bebeğiyle birlikte İrlanda’ya doğru yola çıkar. Planlarına göre İrlanda’nın güvenli bir sığınak olması gerekiyor. Ancak bunun net bir yanıtını vermeden film sona erer.

Son Eklenenler

En Popüler

Gizem Filmi The Fare Final Anlatımı

0
The Fare, D.C. Hamilton tarafından yönetilen 2018 yapımı psikolojik gizem filmi. Hikayemizin kahramanız bir tür zamansal döngüye hapsolmuş bir taksi şoförü. Harris isimli bu...

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık | Ceasar’ın Anısına

0
Wes Ball'ın yönettiği; aksiyon, bilimkurgu ve macera etiketlerine sahip Kingdom of the Planet of the Apes- Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık yeni bir üçlemenin ilk...

Challengers | Böyle Olur Zendaya’nın Rekabet’i

0
Luca Guadagnino'nun yönettiği romantik ve spor etiketlerine sahip Challengers'da Zendaya, gençlik yıllarından itibaren tanıdığı tenisçi arkadaşları Art (Mike Faist) ve Patrick (Josh O'Connor) ile...

Melissa Barrera’nın Yeni Filmi Abigail | Kafesteki Kim?

0
Abigail; kısa yoldan zengin olmak isteyen altı kişilik bir ekibin 12 yaşındaki bir kızı kaçırması sonrasında yaşananları anlatıyor. Gizemli organizatör Lambert'ten (Giancarlo Esposito= Breaking...
spot_imgspot_img
0BeğenenlerBeğen
1,315TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

İlgili Makaleler

YORUM YAPABİLİRSİNİZ

spot_imgspot_img