13.2 C
İstanbul
KategorilerAksiyonGodzilla x Kong : The New Empire | Fragman İncelemesi

Godzilla x Kong : The New Empire | Fragman İncelemesi

Godzilla x Kong : The New Empire‘ın ikinci fragmanı yayınlandı. Fragmanda yer alan detaylar bize iki inanılmaz ve muazzam titanın bu kez aynı tarafta mücadele vereceğini gösteriyor. “Dünya bildiğimizden çok daha fazla sır saklıyor.” Bu sırların bir kısmını öğrenebilmek için 15 Mart 2024’e kadar beklememiz gerekecek.

Orijinal Adı: Godzilla x Kong: The New Empire
Tür: Aksiyon, macera, bilimkurgu
Yönetmen: Adam Wingard
Ülke: Amerika
Gösterim Tarihi: 12 Nisan 2024 (Amerika)
Oyuncular: Rebecca Hall, Dan Stevens, Rachel House, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle, Mercy Cornwall

Yerin altından gelecek bu yeni düşman anlaşılan muhtemelen dev bir gorilin maymun ordusu olacak. Fragmanda görülen devasa yaşlı goril, sanki tahtında oturan bir krala benziyor.

Yer altındaki bu krallık görülen o ki bir şekilde açılan bir yarıktan yeryüzüne çıkacak ve hem insanlar hem de Kong için korkunç bir tehdide dönüşecek.

Kong’un tek başına durdurmayacağı kadar büyük bir tehdit… Büyük olasılıkla yer altına girdiği zaman bulduğu ve üzerine geçirdiği zırh bile onun için yeterli olmayacak. Ancak Kong bu kez yalnız olmayacak.

Godzilla’nın kırmızı ışıkları nefes saldırısı öncesinde ona belli ki inanılmaz bir güç veriyor.

Bebek konusunda bence bir iyi bir de kötü haber var. İyi haber Kong’un hikâyesi ve evreninin genişleyecek olma olasılığı. Bu bebek eğer Kong’un geçmişinden gelmiyorsa belki de yer altında görülen yaşlı maymunun torunu ya da bebeği. Yer altından bilerek ya da bilmeyerek yeryüzüne çıkmış ve Kong’la tesadüfen karşılaştıktan sonra onunla arasında bir bağ meydana gelmiş olabilir.

Kral onu aramak için ordusunu yeryüzüne gönderir ve bebeği vermek istemeyen Kong’la bir kapışmaya girebilir.

Bebek konusundaki kötü haberse şu: Bebek Kong’un varlığı gerçek Kong’un ölümünün habercisi olabilir. Senaryonun daha sarsıcı olabilmesi adına Kong’un destansı ölümüne şahitlik edebiliriz. Umarım bu yaşanmaz.

Bilim insanlarını esir alan kabile muhtemelen yer altındaki yaratıkların dışarıya çıkmasını öngören bir kehanet inancı taşıyor olabilir. Bunların yer altındaki yaratıklara uzun süredir kurban veriyor olma olasılıkları da var. Orada görülen gizemli kızın Godzilla’yı bir kurtarıcı olarak ortaya çıkaracak bir güce sahip olma ihtimali yüksek. Kız büyük olasılıkla güçlerini kullanarak Godzilla’nın belki de o maymun kral tarafından hapsedildiği kabukları kırıyor ya da Godzilla’ya oradan kurtulmasını sağlayacak bir güç aktarması yapıyor. Kızın yüzü o kadar masum ki onun kötü bir şeyler yapmadığını söyleyebiliriz.

Sonuç olarak bu kız ve Godzilla arasında bir bağ olduğu görülebiliyor.

Yer altında görülen devasa goril iskeletleri uzun zaman önce yapılmış bir savaşta ölen maymunlara ait olabilir. Yer altı kralı belki de bir tür ihanet veya savaş sonrasında o tahta çıkmıştır. Onun öldürdüğü maymunların Kong’un ataları olma ihtimali de bulunuyor. Böylece Kong ve gizemli maymun kral arasında şahsi bir mesele ortaya çıkar ve savaş daha da kızgınlaşır.

Bir diğer kötü haberse bazı sahnelerde görülen özel efektlerin yetersiz ve basit kalması. İnsanların kaçıştığı sahne bana çok yetersiz geldi. En sonda görülen sahnede  Kong fena durmuyor ama Godzilla’nın o muazzam büyüklüğü ve gücü, bir önceki yakın çekim sahnesindeki gibi hissedilmiyor.  Ayrıca arka planda yine çok basit ve yüzeysel bir görsel efekt kullanılmış.

Son sözüm şu: Fragmanın geneline bakınca öyle çok harika ve efsane olacak bir film beklemiyorum. Marvel’ın süper kahramanların evrenlerini birleştirerek yaptığı hatanın bir benzerine düşülüyor gibi duruyor. Umarım yanılırım ve çok güzel ve çok harika bir film izleriz.

Godzilla x Kong : The New Empire | Fragman İncelemesi 25. Kare Youtube kanalında.

Son Eklenenler

En Popüler

Kiralık Katil Filmi Knox Goes Away ve Konusu

0
Knox Goes Away, Batman (1989) rolüyle unutulmazlar arasına giren Michael Keaton'ın hem yazıp hem yönettiği bir gerilim, macera filmi. Oldukça yetenekli ve profesyonel bir...

Şeytan’la Bir Gece Geçirmek İster misiniz?

0
1970'lerde geçen Late Night with the Devil- Şeytanla Bir Gece, gece geç saatlere kadar yayınlanan bir talk şovda yaşanan korkunç olayları anlatıyor. Talk şovun...

Açlık Oyunları Kuşların ve Yılanların Şarkısı- Orijin Hikayesi

0
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes- Açlık Oyunları Kuşların ve Yılanların Şarkısı, serinin (sonradan yazılan) aynı isimli ön kitabına dayanıyor ve...

Merakla Beklenen Film Paranoya’nın Çekimleri Başladı

0
Yılın merakla beklenen, iddialı filmi Paranoya sete çıktı. Onur Buldu’nun canlandırdığı Muntazam adlı bir gazetecinin paranoyası nedeniyle başına açtığı komik ve tuhaf işleri konu...
spot_imgspot_img
0BeğenenlerBeğen
1,315TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

İlgili Makaleler

YORUM YAPABİLİRSİNİZ

spot_imgspot_img