17.6 C
İstanbul
KategorilerGerilimHalloween Ends - Official Trailer İncelemesi

Halloween Ends – Official Trailer İncelemesi

Halloween Ends fragmanı üzerine kısa da olsa birkaç söz söylemeden geçmek istemedim. Film 14 Ekim’de gösterimde olacak. Yani yaklaşık 1,5- 2 ay kadar bir zaman var. Halloween Ends acaba 1978’de başlayan ve 44 yıldır devam eden bu serinin tabutuna çakılan son bir çivi mi olacak? Michael Myers efsanesi sona mı erecek? Yoksa bir şekilde yine devam filmleri için açık bir kapı bırakılacak mı?

Michael Myers nasıl ve ne şekilde giderse gitsin geriye döneceğini ümit ediyorum.

Laurie görünüşe göre çok kararlı ve Michael Myers’ın işini bitirmek için hazır. Seriyi takip edenler 1978 yapımı filmde Laurie’nin Tommy’e bakıcılık yapan bir lise öğrencisi olduğunu hatırlayacaktır. Serinin anlatımına 25. Kare üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yine bir Halloween gecesindeyiz ve yine New Jersey eyaletinde bulunan Haddonfield’deyiz. Ortalık sakin görünüyor. Önceki fragmanda da zaten gece vakti oyun oynayan çocuklar görmüştük. Michael Myers, yavaşça yine o klasik beden kamerası çekimiyle bir eve süzülüyor ve merdivenlerden çıkmaya başlıyor. Ancak Laurie orada onu bekliyor ve silahını doğrudan onun yüzüne doğrultuyor.

Yeni fragmadan anlaşıldığı üzere bu film 2021 yapımı Halloween Kills’in 4 yıl sonrasında geçiyor. O filmin muhteşem bir finali vardı. Her şey bitti dediğimiz anda Michael Myers’ın kendisine pusu kuranları tek tek biçmeye başladığını görmüştük. Fragmanda bir sayı veriliyor; Michael Myers orada tam 43 kişiyi doğramış ve sonra tam bir klasik olarak ortadan kaybolmuş.

Laurie elbette Halloween gecesi için hazırlık yapmış ve Michael Myers’ı bekliyor. Michael Myers’ı gafil avlayabilir buna şüphe yok; ama onu bir bıçakla durduramaz. Bunu en iyi Laurie biliyor olmalı. Zaten önceki fragmanda ikisinin kapıştığını ve Michael Myers’ın onun elini çöp öğütücüsünün içine sokmaya çalıştığını görmüştük. Laurie, bu sırada yerden bıçağı alıyor ve Michael Myers’ın elini bıçaklıyor. Bu arada onun parmaklarının eksik olduğu görülüyor. Michael Myers’ın parmakları 2018 yapımı Halloween’de kopmuştu. Bu da onun kopan ya da parçalanan avuzlarının geri gelmediğini gösteriyor.

Laurie muhtemelen Michael Myers’ın yüzüne karşı “Senden korkmuyorum” diyor. Tüm bunların anlamı şu: Laurie kaçmayacak ve savaşacak. Onun daha başka hazırlıkları olduğunu düşünmek zorundayız. Yoksa tek hazırlığı Michael Myers’ı sessizce beklemek ve onunla savaşmak olamaz. Bu durumda hiçbir şansı yok.

Laurie’nın korkudan arındırılmış şu bakışı sanki işlerin onun planladığı gibi gittiğini gösteriyor.

Anlaşıldığı üzere bu filmde çok fazla kan ve vahşet göreceğiz. Ancak hepimizin aklındaki soru şu: Michael Myers ölecek mi? Ölürse bu bir son mu olacak?

Michael Myers kötülüğün saf hali… Fragmanda da görüldüğü üzere gözlerinin yerinde kapkaranlık bir boşluk var. Onun Cehennem’in bile kabul etmeyeceğini biliyoruz.

Bu durumda muhtemelen şöyle bir senaryo izleyeceğiz. Michael Myers en sonda vahşi bir şekilde öldürülecek. Belki de bu film klasik anlamdaki Michael Myers’ın gerçekten de sonu olacak. Ancak film sona ererken muhtemelen sihirli bir dokunuş göreceğiz.

Michael Myers’ı 2.0 sürümüne yükseltecek bir dokunuş… Aynen Jason Voorhees’ta gördüğümüz gibi…

Son Eklenenler

En Popüler

Arjantin Yapımı Rest in Peace- Huzur İçinde Yat Filmi Konusu

0
Descansar en paz- Huzur İçinde Yat; borçlarla mücadele eden bir adamın, kendisine sunulan beklenmedik bir fırsatı değerlendirerek ortadan kaybolmasını ve yıllar sonra başka bir...

Korku Filmi Immaculate Konusu ve Detaylar

0
Immaculate adlı korku filmi, Amerikalı dindar bir kadın olan Cecilia’nın hikayesini anlatıyor. Cecilia, İtalya’da bir manastıra girme fırsatı bulduğunda, bu yeni başlangıcı heyecanla karşılar....

Constellation 8. Bölüm İncelemesi ve Teoriler

0
Noomi Rapace'ın rol aldığı, Apple TV'nin gizem dizisi Constellation 8. bölümle birlikte her ne kadar bazı soruları yanıtlasa da yanıtsız sorular bırakmayı da tercih...

Ünlü Oyuncu Al Pacino 83 Yaşında

0
Al Pacino, tam adıyla Alfredo James Pacino, 25 Nisan 1940’ta New York City, New York’ta doğmuş Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Al Pacino, Amerikan...
spot_imgspot_img
0BeğenenlerBeğen
1,315TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

İlgili Makaleler

YORUM YAPABİLİRSİNİZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img