Sinema Sayfam

Raised by Wolves 3. Sezon Gelecek mi?

raised-by-wolves-sezon 3 ne zaman

Raised by Wolves 3. sezon henüz HBO Max tarafından (maalesef) resmi olarak onaylanmadı. Ancak güzel bir haber olarak şunu verebilirim. Dizinin senaristi Aaron Guzikowski potansiyel bir üçüncü sezon için hazırlıklarına şimdiden başladığını duyurdu.

Şubat 2022’de dijital video prodüksiyon şirketi Collider’e konuşan Aaron, Raised by Wolves 3. sezon beklentilerini şöyle açıkladı: “3. sezon üzerinde çalışıyorum. Son kararı kimin vereceğini biliyorsunuz. Ancak sipariş gelme olasılığına karşı bu senaryoyu yazmam gerekiyor. Dizi devam ettiğin sürece bunun benim evrenim olduğunu hayal ediyorum.”

Diğer Raised by Wolves hayranları (ki buna 25. Kare olarak ben de dahilim), HBO Max’ın 3. sezon için onay vermesini bekliyor. Kepler-22b’nin gizemleri, Mother ve Büyükanne rekabeti, Varlık, Marcus’un son durumu… Tüm bunların bir sonuca ulaşmasını bekliyoruz. Dizi çok güzel bir 3. sezon sonrasında şu ana kadar yapılmış en güzel bilimkurgu dizilerinden birisi olarak veda edebilir. Yarım kalmaması gerekiyor.

09 Haziran 2022 tarihli güncelleme

Yukarıdaki yazı 19 Mart’ta hazırlamıştım. Birkaç gün önce maalesef Raised By Wolves 3. sezonun iptal edildiği bilgisi geldi. Dizinin yayıncı şirketi Warner Bros. yakında zaman yapısal bazı değişimler gerçekleştirmiş ve Discovery ile birleşmişti. Bu birleşme sonrasında kapsamlı değişimlere gidildi. Raised By Wolves 3. sezon iptali de bunlardan birisi oldu.

Raised By Wolves dizisinde Father olarak Abubakar Salim’i seyretmiştik. Amanda Collin ise Mother’ı canlandırıyordu. Ayrıca Sue rolünde Niamh Algar ve Decima rolünde Kim Engelbrecht rol aldı. 2. sezon için ek oyuncular arasında Jordan Loughran, Ethan Hazzard, Matias Varela, Ivy Wong, Aasiya Shah, Peter Christoffersen, Selina Jones, Morgan Santo, James Harkness, Felix Jamieson, Jennifer Saayeng ve Winta McGrath yer alıyordu.

Exit mobile version