Sinema Sayfam

Yeni ve Sağlam Bir Kore Dizisi: Mine

mine-netflix-1

Mine, Lee Na-jung tarafından yönetilen ve Lee Bo-young, Kim Seo-hyung, Lee Hyun-wook ve Ok Ja-yeon’un oynadığı 2021 Güney Kore televizyon dizisi. Yapım oldukça güçlü ve zengin bir ailenin gizemli hayatlarına odaklanıyor. Aile çok zengin, varlıklı ve tanınmış; ancak aile için pek çok ilişkinin yalanlar üzerine inşa edildiğini daha ilk bölümden anlayabiliyorsunuz.

Dizinin ilginç bir şekilde kendisini izleten gizemli bir havası var. İlk bölümü seyrettikten sonra bırakamıyor ve devam etmek istiyorsunuz. Çünkü gizem dozu ve merak duygusu çok güzel ve orantılı olarak aktarılıyor. Birkaç farklı yönden ilerleyen gizemler, aile bireylerinin geçmişleri, ihtiraslar, hırslar, kıskançlıklar ve aşk… Gerçekten de hepsi bir arada…

Diziyi öneriyorum. Dizi Netflix’te kısa bir süre önce yayınlandı. İlk sezon toplamda 16 bölümden oluşuyor. Diziye ilerde bizim yerli sektör tarafından el atılabileceğini ve senaryosunun alınabileceğini düşünüyorum. Tabii ilk bölümler aynı olsa da (aynen Sadakatsiz ve Alev Alev dizilerinde olduğu gibi) bir süre sonra orijinal yapımdan kopulma olasılığı da hayli yüksek.

Exit mobile version