12 C
İstanbul
KategorilerDramSadakatsiz 8. Bölüm - Neler Yaşanacak?

Sadakatsiz 8. Bölüm – Neler Yaşanacak?

Sadakatsiz dizisi dün yayınlanan bölüme kadar yani 6. bölüme kadar orijinal diziyle senaryo olarak birebir aynıydı. Bu bölümde bazı değişimler olduğunu gördük ama sonuç olarak bence bunlar ana senaryoyu etkilemiyorlar.

Örneğin Asya’nın Haluk Bey’i tehdidi orijinal dizide bulunmuyor. Bahar ve Mert’in evde yaşadıkları da… Orijinal dizide Bahar ve Mert ikilisi ayrılmıyorlar. Belki de bu ikilinin durumuna da bir yerli dokunuşu gelecek. Belki de Bahar son anda Mert’in evden ayrılmasını engelleyecek… ya da ayrılsa bile de sonradan barışacaklar… Bunu göreceğiz. Ama ben temelde bu ikilinin tamamen ayrılacağını ve boşanacağını düşünmüyorum. Bahar geri adım atacaktır ve Mert’e ikinci bir şans verecektir.

Yerli yapım çok yavaş ilerliyor. Güney Kore dizisine göre konuşmalar, bakışmalar, bazı ek sahneler çok fazla. Bu nedenle orijinal yapımdan en az iki bölüm geriden ilerliyor. O yüzden ben de bu hafta biraz frene basıyorum ve yavaşlıyorum.

Benim kanal üzerindeki videolarda 6. bölümde anlattıklarım dizide muhtemelen sekizinci bölümde gerçekleşecek. Orijinal dizide Asya ve Volkan’ın boşanması 6. Bölümde sonuçlanıyor. Ben aslında 8. Bölümde olacakları anlattığım bir video hazırlamıştım; ancak yerli dizi bu kadar geriden gelince bu hafta o videoyu yayınlamıyorum.

Gelecek hafta yayınlanacak 8. bölümde muhtemelen benim 6. bölüm videosunda anlattıklarım gerçekleşecek. O yüzden daha önce yayınladığım videonun ilgili kısmını buraya ekliyorum.

Volkan’ın Asya’yı yok edeceğini söylemesi, Asya’nın üzerine gitmesi bunlar sonucu değiştirmeyecek. Volkan davayı kaybedecek. Şimdi gelecek bölümde yaşanacakları bir önce yayınladığım videodan buraya alıyorum.

Sadakatsiz dizisi 8. bölüm anlatımına aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Son Eklenenler

En Popüler

Merakla Beklenen Film Paranoya’nın Çekimleri Başladı

0
Yılın merakla beklenen, iddialı filmi Paranoya sete çıktı. Onur Buldu’nun canlandırdığı Muntazam adlı bir gazetecinin paranoyası nedeniyle başına açtığı komik ve tuhaf işleri konu...

Russell Crowe’ın Yeni Filmi Sleeping Dogs

0
Russell Crowe'ın başrolünde yer aldığı; suç, gerilim ve gizem etiketlerine sahip Sleeping Dogs, alzheimer hastası olan eski bir cinayet masası dedektifinin (Russell Crowe) bir...

The Greatest Hits Filmi | Zaman Yolculuğu ve Romantizm

0
Hulu'da yayınlanan The Greatest Hits, bilim kurgu konseptine romantik bir yaklaşım getiriyor diyebiliriz. Ned Benson tarafından yazılan ve yönetilen filmde, Harriet isimli bir kadın...

Civil War- İç Savaş Filmi Konusu ve Detaylar

0
Alex Garland tarafından yazılan ve yönetilen 2024 yapımı Civil War- İç Savaş, distopik bir aksiyon gerilim filmi. Film, ABD hükümetinin distopik bir diktatörlüğe dönüştüğü ve partizan...
spot_imgspot_img
0BeğenenlerBeğen
1,315TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

İlgili Makaleler

YORUM YAPABİLİRSİNİZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img