12.2 C
İstanbul
KategorilerDramSadakatsiz 6. Bölüm - Neler Yaşanacak?

Sadakatsiz 6. Bölüm – Neler Yaşanacak?

Sadakatsiz 6. bölüm de son derece heyecanlı ve tahmin edilmesi zor gelişmelerle dolu olacak. Volkan ve Asya’nın savaşı son derece şiddetlenecek. İkili arasındaki meydan savaşı Ali üzerinden gerçekleşecek. Ne Volkan ne de Asya Ali’yi kaybetmek istemeyecek. Ancak bölüm sonunda bu savaşın net bir kazananı olacak.

Sadakatsiz 5. bölüm anlatımını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Bahar ve Mert Ayrılacak mı?

Önce Bahar ve Mert’e bakalım ve otel odasında neler yaşanacağını konuşalım. İlk olarak şunu anlamak gerekiyor. Bahar, Asya gibi davranmıyor. Asya atkı üzerindeki bir kıldan hareket ederek ortalığın tozunu attırdı. Ancak Bahar o kadar cesur değil. Bunun sebepleri var ki zaten bu bölümde bunları söyleyecek. Bu yüzden onun şartlarını bilmeden doğrudan Bahar’ı suçlamak doğru olmaz.

Mert, Bahar’a Asya ile ilişkisi olduğunu ama ona karşı hiçbir şey hissetmediğini söyleyecek. Bahar ondan bir özür ya da en azından bir üzgünlük – pişmanlık ifadesi bekleyecek ama Mert çok şımarık birisi… İki arasındaki olay şöyle sonuçlanacak: Bahar boşanmayı düşünmüyor; çünkü eli güçlü değil. Boşanırsa ekonomik olarak kendisini idare edemez. Bunu kendisi de söyleyecek zaten. Bahar, boşanmayalım çocuk yapalım diyecek; Mert’se hayatımda başka kadın olmayacak artık diyecek ve çocuk teklifini kabul etmeyecek. İkili böylece aynı evde neredeyse iki yabancı gibi yaşamaya devam edecek.

Volkan ve Asya Boşanacak mı?

Evet, boşanacaklar ama öyle kolay olmayacak. Ben detaylara girmeden anlatacağım. İkili arasındaki bu savaşta üstünlüğü önce Volkan ele geçirecek ve Asya’yı çok fena sıkıştıracak. Asya’nın kaybettiğini düşündüğümüz anda da onun kaybetmediğini sağlam bir oyun planı kurduğunu anlayacağız. Asya sonuç olarak hem Volkan’ı hem Selçuk’u yenmeyi başaracak.

Volkan’ın en sağlam hamlesi Selçuk üzerinden gelecek. Volkan, Selçuk sayesinde karısının Nil’i kullandığını anlayacak. Selçuk’la beraber hastaneye gidecek. Hem Selçuk hem de Volkan burada tüm kozlarını oynayacak. Selçuk onun işten atılması için uğraşıyor; Volkan’da onun üzerine gidip onu sinirlendirmek istiyor. Böylece Asya dengesiz birisi oğlumuza bakamaz raporu almayı amaçlıyor.

Bu arada bir önceki videoda bahsettiğim araba kazasında ölenler Asya’nın anne ve babasıymış. Asya’nın babası da kendi eşini aldatıyormuş. Kaza sırasında aracı kullanan Asya’nın annesiymiş. Volkan işte bunu kullanarak sen de annen gibi dengesiz misin gibi laflar edecek. Amacını söylemiştim ve istediğini biraz alacak; çünkü Asya herkesin içinde ona tokat atacak.

Başka olaylar da yaşanacak ama ben Asya’nın planına geçeyim.

Sadakatsiz 6. bölüm anlatımının tamamını 25. Kare Youtube kanalından seyredebilirsiniz.

Son Eklenenler

En Popüler

Constellation 8. Bölüm İncelemesi ve Teoriler

0
Noomi Rapace'ın rol aldığı, Apple TV'nin gizem dizisi Constellation 8. bölümle birlikte her ne kadar bazı soruları yanıtlasa da yanıtsız sorular bırakmayı da tercih...

Ünlü Oyuncu Al Pacino 83 Yaşında

0
Al Pacino, tam adıyla Alfredo James Pacino, 25 Nisan 1940’ta New York City, New York’ta doğmuş Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Al Pacino, Amerikan...

The Three-Body Problem Dizisi- Gizem Meraklıları İçin

0
Netflix'te yayınlanan The Three-Body Problem- Üç Cisim Problemi dizisi, Liu Cixin’in Hugo Ödüllü roman üçlemesinden uyarlanmış bir bilim kurgu ve psikolojik gerilim dizisi. Dizi,...

Halo 2. Sezon Final İncelemesi

0
Halo'nun 2. sezonunun sonu Master Chief'in hikayesini oldukça ileriye taşıdı. Master Chief, Makee, UNSC ve Covenant'ın kaderi Halo yüzüğünün etrafında birleşti ve dizinin 2....
spot_imgspot_img
0BeğenenlerBeğen
1,315TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

İlgili Makaleler

YORUM YAPABİLİRSİNİZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img