Sinema Sayfam

Gantz: O (2016) – Üst Level Bir Anime

gantz o-netflix-poster-1

Gantz O (Gantz Osaka) popüler manga ve anime serisinin Osaka’da geçen hikayesini konu alan bir CGI anime yapımı. Genç bir çocuk bir metro istasyonunda vahşice öldürülür. Ancak daha sonra bu genç çocuk Gantz adlı oldukça tuhaf bir bilgisayar tarafından diriltilir. Bunun ardından Osaka’da işgalci yabancı güçlerle savaşmak zorunda kalır.

İzleyici Görüşleri

Buradaki çoğu yorumcu gibi ben de Netflix’te tarama yaparken bu mücevhere rastladım.

Sanırım Gantz gibi harika bir yapım Japonlar için oldukça büyük. Animasyon ve genel tasarım kalitesi inanılmaz. Herhangi bir yetişkin anime hayranı onun arka planı bilmesine bakılmaksızın sevecektir. Yorumlara baktığımda birçok insanın gülünç diyaloglardan şikayetçi olduğunu görüyorum. Bunu önlemek için animeyi orijinal Japon dilinde altyazılı izleyin… (skecys)

Gantz mangası benim favorilerimden biri (ya da muhtemelen en büyük favorim). Hiroya Oku’yu (Gantz’ı yaratan adam) yıllardır takip ediyorum. Bu yıl yeni bir Gantz Filmi geldiğini öğrendiğimde çok heyecanlandım. Gantz O hakkında ne söyleyebilirim? Animasyon şaşırtıcı. Uzun zamandır gördüğüm en iyisi. Mükemmel kavgalar. Ve uzaylılar … Tuhaf, korkutucu ve gerçekten şiddetli. Tıpkı mangadaki gibi. Özetlemek gerekirse, fırsatınız varsa izleyin. Evet, bazı eksik karakterler var, ama bu anime çok iyi, çok eğlenceli… (franco-km8)

Cidden, görseller inanılmazdı. 10/10. İçindeki canavarlar ve fantazi, rahatsız edici ve mükemmel seviyedeydi. (mattstger)

Eğlenceyi büyük ekranda izlediğinizi hayal edin. Tek kelimeyle, Gantz: O etkileyici bir görsel gösteri. Film, müthiş canavar tasarımları tarzı, harika aksiyon sahneleri ile dolu. Canavarlar çok iyiydi. (Fella_shibby)

Animenin çoğunda harika harika dövüş sahneleri, hatta mükemmel CGI ve belki de bazı harika sahneler ve hikaye akışı nedeniyle harika görseller var… Ama genellikle eksik olan tek şey, sonradan düşünülmüş gibi hissettiren diyaloglar.

Genel olarak sevdim… Kesinlikle en iyi değil, ama animasyon tek başına, savaş sahneleri, hikayesi mükemmeldi. (nikkiten1979)

Orijinal adı: Gantz: O

Tür: Animasyon, aksiyon, drama

Süre: 1 saat 35 dakika

IMDB puanı: 7,1

Ülke: Japonya

Yayın tarihi: 2016

Yönetmenler: Yasushi Kawamura, Kei’ichi Sato

Seslendirmeler: Chris Jai Alex, Tony Azzolino, Austin Nash Chase, Lucien Dodge, Doug Erholtz

Exit mobile version