13.2 C
İstanbul
KategorilerDramExtracurricular: Güney Kore Gençlik Dizisi

Extracurricular: Güney Kore Gençlik Dizisi

Extracurricular, toplum tarafından hoş karşılanmayan ve insan değerleriyle ahlak anlayışına ters bir dizi çatışma ve olaya karışan lise öğrencilerinin hikayesi. Jisoo (Kim Dong-Hee) aslında model lise öğrencisidir. Herkes tarafından örnek gösterilmektedi. Ancak bir gün üniversite öğrenim ücretini ödemek için kötü bir seçim yapar. Bu seçimi onun ciddi suçlara karışmasına neden olur.  

İzleyici Yorumları

  • Güzel bir drama. Her bölüm çok ilginç devam ediyor. Kurgu her bölümün sonuna kadar sizi ekran başında tutacak. Diziyi yeni izleyecek olanlara size bir tavsiye vermek istiyorum. İlk bölüm sizi eğlendirmeyebilir ama mutlaka ikinci bölümü de izleyin.  Sonra zaten çoğu şeyi anlamaya başlayacaksınız. (bibinthomaskalathinanikal)
  • Bu drama çok güzel. Her bölüm daha ilginç hale geliyor … Ben sadece bu dramayı çok sevdim. Kesinlikle izlemeye değer. (bobyvishal)
  • Son zamanlarda yayınlanan en ilginç dizilerden birisi.  Extracurricular, şaşırtıcı bir hikaye, beklenmedik dönüşlerle dolu. Farklı suç filmlerinden ve dramalardan çok sayıda ilham kaynağı görebilirsiniz dizi boyunca. Sonunda ne olacağını tahmin edemedim ve bu çok iyi oldu. Belki de öngörülememek için gerçekten çok uğraşılan sahneler vardı ve bu abartıydı; bazı şeylere inanması neredeyse zor oldu. (anudari-45035)
  • Hikaye çok karanlık ve ağır. Nedense diziyi iç karartıcı ve stresli hissettim. Daha önce de bazı karanlık film izledim, ama sanırım bu diziden zevk almadım. (benzmf)
  • Dizinin ismi Korkaklık olarak değişmeli. Gerçek hayatta bile korkaklığın bir sınırı vardır, ancak yazar onu bir sonraki seviyeye taşımış. (TheSuperSagor)
  • Bu dizini kendine özgü bir his olduğunu, tipik bir k-dramadan çok farklı olduğunu söyleyerek başlamalıyım. Bölüm 1 bana bunun sadece bir liseye anlatacağını düşündürdü, ama durum böyle değildi. Bu dramanın uzmanlık alanı tabu kırıcı konulardı. Drama, seks, uyuşturucu, baskı, arkadaşlıklar, aşk gibi kavramlara göre çok sağlam ve ham hissetti. Ben de kağıt üzerinde hiç gerçekçi gelmeyecek, oldukça orijinal buldum, ama bu drama kendisini bir mücevher gibi ortaya çıkardı. Oyunculuğa gelince, kimyayı ve ayrıca ana karakterler arasındaki gerilimi sevdim. Ana ipucu olağanüstü, her duyguyu olabildiğince gösteriyor. Genel olarak bu diziden gerçekten keyif aldım, tek olumsuz yönü olumsuz kısa olması 🙁 (maranthakaagman)

Orijinal adı: Extracurricular

Tür: Suç, drama

Bölüm sayısı: 10

Süre: 50 dakika (ortalama)

IMDB puanı: 7,4

Ülke: Güney Kore

Yayın tarihi: (2020 -)

Senaryo yazarları: Lang Fisher, Mindy Kaling

Oyuncular: Dong-Hee Kim, Park Joo-Hyun, Da-bin Jung, Nam Yoon-Su, Min-su Choi

Güney Kore yapımı başarılı bir dizi

Son Eklenenler

En Popüler

The Greatest Hits Filmi | Zaman Yolculuğu ve Romantizm

0
Hulu'da yayınlanan The Greatest Hits, bilim kurgu konseptine romantik bir yaklaşım getiriyor diyebiliriz. Ned Benson tarafından yazılan ve yönetilen filmde, Harriet isimli bir kadın...

Civil War- İç Savaş Filmi Konusu ve Detaylar

0
Alex Garland tarafından yazılan ve yönetilen 2024 yapımı Civil War- İç Savaş, distopik bir aksiyon gerilim filmi. Film, ABD hükümetinin distopik bir diktatörlüğe dönüştüğü ve partizan...

İki Usta Oyuncuyu Birleştiren Film Damaged

0
Terry McDonough tarafından yönetilen, 2024 yapımı bir aksiyon, gerilim filmi olan Damaged (2024); Samuel L. Jackson ve Vincent Cassel'i buluşturuyor. Film, Chicago'da görev yapan dedektif Dan Lawson ve İskoçya’da...

Amazon’un Post-Apocalyptic Dizisi Fallout İyi Başladı

0
Şiddet, mutasyonlar sonucu oluşmuş canavarlar, karizmatik robot askerler, zombi benzeri yaratıklara dönüşmüş insan Ghoul'larla vs ile dolu Fallout dizisi aynı isimli PC oyununa dayanan...
spot_imgspot_img
0BeğenenlerBeğen
1,315TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

İlgili Makaleler

YORUM YAPABİLİRSİNİZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img